top of page
speaking loudly in the megaphone.jpg

WAT ZEGGEN ANDEREN?

Schermafbeelding 2020-05-12 om 11.57.37.

Atika Bouz, 
Programmamanager 
Gemeente Amsterdam 

In 2018 zijn we als Gemeente Amsterdam de samenwerking aangegaan met Green Oranges. Een goed stap voor de ontwikkeling van onze Amsterdamse trainees! De trainers werken vanuit hun expertise en talent aan de zichtbaarheid van de trainees.

Inmiddels begeleiden zij niet alleen de Amsterdamse trainees, maar ook de trainees van ons vaktraineeship Bouw & Gebruik. Een samenwerking waar wij trots op zijn!

Schermafbeelding 2020-05-12 om 15.42.58.

Marlou Barink,
HR Young professionals Achmea

Ik heb Deborah ervaren als een inspirerende opleider. Ze weet een training goed op te bouwen en de aandacht van de groep te behouden door haar manier van vertellen. Maar ook door de interactie en het betrekken van de groep bij de training. Je merkt dat er veel ervaring achter schuil gaat en dat dit goed overgebracht wordt. De combinatie tussen theorie en praktijk is ook erg aangenaam. 

 

Al met al: inspirerend, energiek, leerzaam en het zet aan tot groei en beweging!

Schermafbeelding 2020-05-12 om 16.07.58.

Andrea van de Rozenberg,
Owner Flower training

Door haar enthousiasme, energie en oprechte nieuwsgierigheid weet Tessa als geen ander hoe ze haar deelnemers actief kan betrekken tijdens haar sessies. Ze is kort en bondig in haar verhaal en zorgt voor een prettige afwisseling tussen theorie en praktijk. Ze laat je veel oefenen en ervaren, zodat je de aanpak volledig in de vingers krijgt. Hierdoor geeft ze je zelfvertrouwen en dat maakt dat je echt zin hebt om het geleerde de volgende dag meteen toe te passen. Het is elke keer weer een feestje om met Tessa samen te mogen werken!  

"Tessa is heel fijn in haar communicatie, door het enthousiasme maar tegelijkertijd ook de rust die zij meebrengt. Tijdens de training wist zij de juiste verdiepende vragen te stellen en voorbeelden te geven vanuit de praktijk. Het heeft mij aan het denken gezet en de praktische tips komen goed van pas. Kortom, mooie combi van leuk en leerzaam!"

Sara Oud

Regio Talent B.V.

Voor welke organisaties werken wij?

bottom of page