GO%20Bedrijfsfoto's%20-62_edited.jpg

Zeker zichtbaar zijn

Welkom bij het programma Zeker Zichtbaar Zijn.

In drie maanden tijd leer jij moeiteloos en met zelfvertrouwen jezelf te zijn én te laten horen en zien!

Ben je de spanning en het ongemak om 'het juiste' te zeggen zat?

Ben je klaar met het getwijfel, de onzekerheid, zenuwen in meetings, (sollicitatie)gesprekken, presentaties, projectoverleggen, brainstorms, voorstelrondjes en ga zo maar door?

Zou je willen dat je makkelijker het woord nam?

Dan is het tijd om jezelf te laten zien. Maar wel op een manier die bij jou past.

Om ruimte in te gaan nemen. Om je stem en jouw boodschap te laten horen.

Om jouw persoonlijke spreekkracht te vinden.

Om Zeker Zichtbaar te zijn. 

Het is tijd om jezelf aan de wereld te laten zien op de manier die bij jou past

In het Zeker Zichtbaar Zijn programma werk je van binnen naar buiten aan jouw zelfvertrouwen en zichtbaarheid. Je ontdekt jouw nieuwe manier van 'zijn' die stevig is en kwetsbaar tegelijk. Deze zijnsbasis heb je altijd bij je en is je vertrekpunt in al die momenten dat de ogen op jou gericht zijn. Jij kan anderen perfect helpen met jouw ideeën en jouw bijdrage, jij geeft richting of bent een expert, je hebt kennis en kunde, jouw mening doet ertoe. Dat weet je, maar je zoekt nog naar joúw manier om dit met overtuiging te laten zien. Om met overtuiging je stem te laten horen. Hou dit niet langer voor de wereld verborgen, het is aan jou om jouw goud te laten zien!

Zeker zichtbaar zijn is het programma waarmee jij:

 

 • Vrij en onbevangen het woord neemt  

 • Ruimte inneemt en jezelf stevig positioneert 

 • Je weerstand tegen 'in the spotlight' staan doorbreekt

 • Zonder twijfel het podium pakt en moeiteloos presenteert

 • Meer rust, voldoening en zelfvertrouwen ervaart

 • Een nieuwe kijk krijgt op jezelf, jouw kwaliteiten en jouw (persoonlijk) leiderschap

 • Jouw boodschap met succes op een heldere en krachtige manier overbrengt

 • Actief bijdraagt in groepsprocessen met meer interactie en echt contact

 • Doelgericht werkt aan het realiseren van jouw droom en ambities

Wacht niet langer en meld je aan voor een gratis match call. In gesprek met jou onderzoeken we samen of het programma, onze aanpak en jouw wens een goede match zijn!


 

In loondienst?

dit levert het jouw werkgever ook nog eens op: 

 

 • Waardevolle ideeën en bijdragen waar de organisatie echt iets aan heeft

 • Een medewerker die zich gezien en gehoord voelt 

 • Verhoogde medewerkerstevredenheid; meer voldoening en werkgeluk

 • Doorgroeipotentie binnen de eigen organisatie (in plaats van er buiten)

 • Minder verloop en uitstroom 

 • Persoonlijke groei met een aanstekelijk positief effect op het team 

 • Positieve en actieve bijdrage aan het halen van de bedrijfsdoelstellingen

 • Het ongeziene goud en potentieel van medewerkers wordt zichtbaar én bruikbaar

GO Bedrijfsfoto's -70.jpg

Wat kun je verwachten?

 • Drie maanden intensief werken aan jouw persoonlijke groei en transformatie - in een kleine groep gelijkgestemden (max 8 personen)

 • Een enerverende online kick-off - kennismaking en focus op jouw ambitie & droom

 • 3 Live dagen met de groep op een inspirerende locatie

 • 2 Online groepssessies - met jouw vaste kleine groep - uitwisselen ervaringen, vragen stellen, leren van elkaar en de experts

 • 1 Individuele coachcall - jouw professionele stok achter de deur; individuele coachsessie die jij inplant als je dat nodig hebt

 • Toegang tot besloten online community - met inspiratie, prikkels en support voor elkaar.

 • Just shoot; wekelijks jouw prangende vragen stellen met antwoord van de zichtbaarheidsexperts 

 • Inspirerende materialen en persoonlijke opdrachten - die jou ondersteunen om learning by doing in de praktijk te ervaren

 • Professionele begeleiding door 2 zeer ervaren zichtbaarheidsexperts 

           Vragen over het programma? Neem gerust contact op!


 M: info@greenoranges.nl

T: Deborah (06 - 108 943 66) of Tessa (06 - 421 073 66)

Voor wie?

Dit programma is voor jou als jij écht een shift wilt maken in jouw zichtbaarheid. Je voelt dat je veel meer in je hebt dan je tot nu toe laat zien. Jij gelooft in duurzame verandering en bent niet van de quick fixes.

Je bent bereid om te investeren (in tijd, energie, geld) om door te breken naar het volgende niveau in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling. Of je nu een rol hebt als leidinggevende, ondernemer of expert maakt niet uit; je bent ambitieus, je wilt een verschil maken in de wereld en bent niet bang om naar jezelf te kijken. Je wilt losbreken uit knellende kaders, belemmeringen van je afschudden en voorgoed afscheid nemen van twijfels en onzekerheid. Dit programma is voor jou als je er aan toe bent om100% jezelf te zijn en voor 200% jouw dromen en ambities wilt waarmaken!

 

Denk je nu 'Yes, let's go!' of vind je de gedachte aan een meer zichtbare jij nog best spannend? In een match call kunnen we jouw vragen beantwoorden en kun jij voelen of dit programma bij jou past. Ook wij onderzoeken de match tussen ons, jou en de groep in deze call. We nodigen je uit om de eerste stap te zetten en je groeiwens kenbaar te maken aan ons!

 

 

Praktische informatie

Het Zeker Zichtbaar Zijn programma start op 1 februari 2022 en duurt 3 maanden.

Data om in je agenda te zetten:

 • Online kick-off: 1 februari 09:00-10:30

 • Live dagen: 17 februari, 15 maart en 12 april 

 • Online groepssessies: 2 maart 15:00-17:00, 21 april 11:30-13:30

 • Individuele coachcall: zelf in te plannen tussen 1 februari en 30 april

 • Elke maandag: Just Shoot --> jouw prangende vragen stellen en dezelfde dag antwoord krijgen

Investering:

 • €4500,- exclusief btw

 • Factuur mag deels of in z'n geheel nog betaald worden in 2021 (wellicht is er nog POB van dit jaar)

 • Inclusief alle materialen en alle verzorging tijdens de live dagen

De live dagen zijn van 09.30 - 17.00 uur en vinden plaats bij De Salon in Den Bosch. Een prachtige locatie op 2 minuten lopen van het station. De maximale groepsgrootte is 8 deelnemers. Het Zeker Zichtbaar Zijn programma is een exclusief programma georganiseerd voor een kleine groep, zodat er voldoende ruimte is voor persoonlijke aandacht. 
 

ERVARINGEN

Stefanie, sr. researcher

Tijdens het geven van een presentatie ben ik ooit dichtgeklapt. Dat was voor mij zo'n heftige ervaring dat ik presentaties uit de weg ging en me in vergaderingen niet liet horen. Toen mijn leidinggevende vertrok en ik gevraagd werd om hem op te volgen besefte ik me dat ik uit mijn schulp moest kruipen. De coaching en begeleiding door Deborah zijn zó waardevol geweest voor mij. Ik heb geleerd om mijn angst te overwinnen en mezelf te laten zien, ook al vind ik het spannend.  Ik ben echt gegroeid op meerdere vlakken. Deel mijn mening, durf het oneens te zijn en me kwetsbaar op te stellen. Dat had ik een paar jaar geleden nooit gedacht!

Andrea, ondernemer

Door haar enthousiasme, energie en oprechte nieuwsgierigheid weet Tessa als geen ander hoe ze je actief kan betrekken tijdens haar sessies. Ze is kort en bondig in haar verhaal en zorgt voor een prettige afwisseling tussen theorie en praktijk. Ze laat je veel oefenen en ervaren, zodat je de aanpak volledig in de vingers krijgt. Hierdoor geeft ze je zelfvertrouwen en dat maakt dat je echt zin hebt om het geleerde de volgende dag meteen toe te passen. Het is elke keer weer een feestje om met Tessa samen te mogen werken! 

Wowowowowowowowowowowowowow! Dit was mijn reactie toen ik jullie pakje dat in de bus lag, opende!

 

Ontzettend veel dank voor het schatkistje en de moeite die jullie hier in hebben gestoken. Ongelooflijk waardevol en heel typerend voor jullie en jullie werkwijze. Jullie gaan altijd nét een stapje verder dan de meeste trainers en maken daardoor ook echt contact en impact.  Jullie zetten de toon en sluiten de begeleiding ook weer in typical Green Oranges style af. Geweldig en onvergetelijk!

 

Héél veel dank, hopelijk treffen we elkaar weer in de toekomst!

Peddy van der Burgt, Manager Bedrijfsvoering Zeeuwse Gronden

Ik had echt veel last van mijn gebrek aan zelfvertrouwen en een niet zo’n positief zelfbeeld in mijn dagelijks werk als manager en soms ook privé. Communiceren in een groep vond ik heel moeilijk, presentaties geven, netwerken, mijn standpunten verdedigen, conflicten oplossen; dit alles bracht stress en een onprettig gevoel, daarom vermeed ik dit zo veel mogelijk. 

Deborah had al bij de 1e kennismaking door wat bij mij de knelpunten waren. In de nodige sessies die volgden, hebben we telkens een knelpunt aangepakt. Ik heb nu veel meer inzicht in mezelf en heb mijn belemmeringen en patronen doorbroken. Tussen de sessies door kreeg ik opdrachten hielpen om niet in mijn “oude patroon” terug te vallen. Zij werkt op een professionele, vriendelijke en rustige manier zonder oordeel. 

Deborah heeft me weer plezier in mijn werk gegeven en geleerd om ook eens nee te zeggen. Ik voel me nu volwassen en gelijkwaardig in gesprekken. Ben enorm gegroeid als leidinggevende, kan moeilijke gesprekken aangaan, complimenten ontvangen en met kritiek omgaan. 

Mijn directie en Raden hebben opgemerkt dat ik meer volwassen in mijn rol als Manager sta. Dit heeft geleid tot een betere positie in de organisatie. Ook privé gaat het veel beter, bye bye waan van de dag, hello genieten!

Yasmine, Beleidsmedewerker

GO Bedrijfsfoto's -37.jpg
Def logo GO wit.png