top of page
GO Bedrijfsfoto's -14.jpg

Teambegeleiding

Centrale hart van het team

Wij geloven in het naar boven halen van de kracht van elk individu in een team en dat het onderlinge samenspel het verschil maakt. Terug naar de kern van wat teamleden drijft, naar het voeren van échte gesprekken. Waar ruimte is voor de inbreng, de kracht én de kwetsbaarheid van elk individu. Niet aan de buitenkant sleutelen met weer een nieuw instrument of training, maar juist werken vanuit de binnenkant en het centrale hart van het team ontdekken. Door het aanboren van intrinsieke motivatie en verbinding breng je het vliegwiel in je team aan het draaien...together you will fly!

hoe ziet het traject met jouw team eruit?

Wij begeleiden teams die met ontwikkelvraagstukken zitten op gebied van samenwerken, communicatie, positionering (intern of extern), presentatie, zichtbaarheid en stevigheid.

 

Elk team is anders en bestaat uit het unieke samenspel in de mix tussen mensen met hun eigen kwaliteiten, uitdagingen en verlangens. We werken volgens het waarderende principe en maken sterker wat er in de basis in het team al aanwezig is. 

 

In 3 stappen je team laten vliegen:

 1. Intake gesprek met opdrachtgever. In dit gesprek maken we helder en concreet wat het team-ontwikkeldoel is. Hoe ziet het er uit als het team een groeistap heeft gezet?

 2. Ontwerpen aanpak en voorstellen interventies. In overleg met elkaar stemmen we af wat nodig is, de duur van het traject en de mix van interventies. 

 3. Let's GO: in onze aanpak wordt elk teamlid uitgenodigd om zichzelf te zijn en om actief je talent in te zetten. Wij stimuleren in teams een groeicultuur in al zijn facetten: fouten durven maken, lef, verbinding, zelfinzicht en talentontwikkeling.

Voorbeelden van team-ontwikkeldoelen waar wij graag mee aan de slag gaan: 

 • Verbindend samenwerken (bij online werken -teams op afstand)

 • Bouwen aan vertrouwen (meer verbinding, lef en fouten maken mag)

 • Steviger positioneren (in nieuwe rol of positie in de organisatie)

 • Contact vanuit verbinding (met klanten of andere stakeholders)

 • Professioneel presenteren (inspirerende presentaties en vergaderingen)

 • Werken in integrale teams (laat jezelf zien en jouw expertise stralen)

IMG_7030_edited_edited.png

Samen vliegen als team?

Ga voor meer    vrijheid    verbinding    vertrouwen en    vlam!

In een team waarin je jezelf kunt zijn, er verbinding is en vrijheid om dingen op jouw manier aan te pakken kun je vlammen!

Daarmee bedoelen wij dat het vuurtje aangaat; van werkplezier en energie. Gun het jezelf en je teamleden om daar vol voor te gaan. 

Samen met jou kijken we altijd naar de passende interventie of een combinatie daarvan. Het is onze passie om alle mensen in hun eigen authenticiteit en unieke talenten te laten stralen. Ben je geprikkeld en wil je weten hoe dit er uit kan zien voor jouw team? 

Neem contact met ons op 
En laat jouw team stralen 

Voorbeelden van interventies zijn: 

 • trainingen en workshops (online of op locatie) 

 • teamcoaching

 • waarderende interviews

 • teambegeleiding on-the-job

 • inspiratiesessies

 • individuele coaching

bottom of page