top of page
GO%2520Bedrijfsfoto's%2520-30_edited_edi

OVER ONS

Waarom doen we wat we doen?

Wij hebben los van elkaar de passie ontwikkeld om mensen te helpen in hun zichtbaarheid. Om ze te begeleiden op een manier die verder gaat dan aan de buitenkant het aanleren van vaardigheden. Door van binnenuit eerst te kijken naar het waarom, de overtuigingen en drempels achter bepaald gedrag. We ontmoetten elkaar bij de School voor Presentatiecoaching en maakten van onze gedeelde passie ons gedeelde bedrijf.

Het is ons hoogste doel om je met plezier, zelfvertrouwen en overtuiging zichtbaar te laten zijn. Omdat er dan zoveel moois op je ligt te wachten. Échte verbinding met anderen, diepgang, ontspanning: dat gunnen wij de wereld. Maskers af en jezelf daarmee laten zien en horen.

 

Wij geloven dat je de kern raakt als je je onderscheidt door echtheid. Dat je niet hard moet werken om laagjes toe te voegen die de kern verhullen. Maar dat je moeiteloos jezelf kan zijn, in welke situatie dan ook. En dus juist de aangeleerde beschermingslaagjes loslaat. Een afwijkende mening durft te uiten. Soms hardop droomt en out-of-the box ideeën deelt. Je niet laat afremmen door 'de kans dat het misgaat'. 

Green Oranges staat voor de originele kleur van de sinaasappel. De kleur die hij heeft voordat hij in veel gevallen oranje gespoten wordt. En daarmee z'n echtheid verliest. De unieke kleurnuances van elk persoon halen wij naar voren om aan de wereld te laten zien. 

Waarom kiezen voor
Green oranges?

Unieke aanpak: werken van binnen naar buiten. Eerst afpellen, dan pas opbouwen met vaardigheden

Persoonlijk: trajecten worden vormgegeven obv jóuw behoefte

Flexibel: inspirerende coach- & trainingslocaties door heel NL

Ervaringsdeskundigen & jarenlange expertise

Blended learning: offline & online begeleiding

Wil jij ook met ons werken?

GO Bedrijfsfoto's -2.jpg

Tessa & Deborah in 30 woorden

GO%20Bedrijfsfoto's%20-19_edited.jpg

Tessa van Grafhorst

Eerlijk en direct. Studeerde Taal- en Cultuurstudies aan de Universiteit Utrecht. School voor Presentatiecoaching. De Galan School voor Training. Bewustzijnscoach. Podiumdier. Zangeres. Amsterdamse met Utrechtse roots. Babygirl mom. Tennisfanaat. Cat-lover.

GO%252520Bedrijfsfoto's%252520-59_edited

Deborah van den Bos

Enthousiast en betrokken. Ideeënmachine. Studeerde Commerciële Economie. Nyenrode Business University Strategisch leiderschap. School voor Presentatiecoaching. Co-active coach. 18 jaar management ervaring. Vlaams-Nederlandse roots. Boys mom. Boekenwurm. Coffee-lover.

  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
  • LinkedIn Social Icon
  • Instagram
bottom of page