top of page
jason-goodman-Ti7LQ0r-zy4-unsplash_edited.jpg

Online Masterclass 

Van 'spreken moet'
naar spreekmoed

Ervaar jij spreken in of voor groepen als een noodzakelijk kwaad? Iets dat regelmatig 'moet' maar je onrust geeft?

Je hebt al weken een idee, maar elke keer als er een teammeeting is en je manager vraagt: 'wie heeft er nog iets in te brengen?' durf je het niet te zeggen omdat je bang bent dat je idee wordt afgeschoten en je teamleden je dom zullen vinden.

Of je geeft elke maand een presentatie aan het MT en steeds weer lig je er al nachten van tevoren over te piekeren: 'Wat nou als ik niet weet wat ik moet zeggen?' 'Wat nou als ze vragen stellen waar ik geen antwoord op weet?' Je doet het al maanden, maar het nare gevoel gaat maar niet weg.

Merk je dat iedere keer dat je een idee voor je houdt, een gebekte collega je ruimte wel inneemt en jij langzaam als een stil en onzichtbaar poppetje aan de vergadertafel verdwijnt? Dat dit je op de langere termijn belemmert in het krijgen van die promotie of die loonsverhoging?

Ervaar je dat het geven van die presentatie je elke keer zoveel tijd en energie kost, dat je werkplezier steeds minder wordt? En je uiteindelijk maar de stap maakt om op zoek te gaan naar een andere baan waarin je niet zoveel hoeft te presenteren? Terwijl je het bedrijf, de collega's en de rest van je functie wel heel leuk vindt..

Vind je het lastig om collega's te onderbreken, presentaties te geven of jouw standpunt te verdedigen?

Zit je met zweethanden en een knoop in je buik te wachten op jouw beurt tijdens voorstelrondjes?

Ben je eigenlijk best een makkelijke prater, maar komt het er niet uit op de momenten dat er iets vanaf lijkt te hangen?

 

Tijdens deze masterclass leer je hoe je de drempel overgaat van ongemak en spanning. Je gaat de switch maken van afwachten en twijfelen naar je uitspreken, bij jezelf blijven en het gewoon doen!

Stel je voor dat je: 

 • niet meer twijfelt om je stem te laten horen;

 • vertrouwen hebt in jezelf en dat wat jij inbrengt ook waardevolle input is;

 • niet langer hoeft te vechten tegen wat je wilt voorkomen (rood worden, hakkelen, wollige taal, etc.);

 • vanuit rust en moeiteloosheid deelneemt aan gesprekken, discussies en presentaties geeft. 

 

We blijven weg van tips & tricks die vaak niet werken. Bij de meeste presentatietrainingen sleutel je aan de buitenkant en krijg je tips, trucs en technieken. Het heeft geen zin om aan de buitenkant te sleutelen als de binnenkant nog onstabiel en onzeker voelt. Je krijgt inzicht in jouw persoonlijke basishouding als je spreekt en je krijgt handvatten om dit te vertalen naar wat je aan de buitenkant wil laten zien. Zo begeleiden we jou naar een échte verandering die blijvend is.

 

Dat is wat ons betreft dé basis voor meer spreekmoed, stevigheid en vertrouwen in jezelf!

Meld je vandaag nog aan en bevrijd jezelf van twijfel en ongemak in situaties waarin je je stem kan laten horen. Zet de stap van 'spreken moet' naar meer spreekmoed. 

Praktisch:

 • 25 februari 2022 van 09.30 - 12.00 uur (*kan je er (deels) niet bij zijn op dit tijdstip? Geen zorgen! Je ontvangt de opname van de masterclass achteraf om deze alsnog op je eigen moment te kunnen volgen. Ook waardevol als je er niet (helemaal) bij kan zijn.)

 • De online masterclass wordt gegeven in ZOOM

 • Investering: €29,- (incl. BTW)

Ga je ervoor? Meld je dan hier aan:

Geplande evenementen

 • Masterclass van 'Spreken Moet' naar Spreekmoed
  Masterclass van 'Spreken Moet' naar Spreekmoed
  vr 25 feb
  25 feb 2022 09:30 – 12:00
  Online Masterclass Spreekmoed
  Van zwijgen, afwachten en twijfelen om je stem te laten horen, naar je uitspreken en DOEN!
Def logo GO wit.png
bottom of page