GO Bedrijfsfoto's -46.jpg

1-op-1 coaching

hoe ziet dat eruit?

Onze unieke aanpak houdt in dat we eerst gaan afpellen en daarna pas gaan opbouwen. Omdat het leren van nieuwe vaardigheden pas werkt als je weet wat je nu tegenhoudt. Welke overtuigingen en patronen belemmeren je nu om jezelf in alle vrijheid te laten zien? Maar ook welke talenten en kwaliteiten heb je in huis. En benut je dit potentieel ook volledig? We laten je ontdekken dat alles al in jou aanwezig is. Je groeit in zelfvertrouwen door bewustzijn, nieuwe ervaringen op te doen en te reflecteren. Je leert moeiteloos op vertrouwen op wie je bent en wat je kunt. 

Je ervaart dat je met minder moeite meer jezelf kunt zijn. 

In 3 stappen zichtbaar

met zelfvertrouwen 

  1. Afpellen: Wat houdt je tegen? Wat zijn je patronen en hoe laat je die los? Inzicht in je werkelijke authentieke zelf. 

  2. Kern vastpakken: Welke talenten en kwaliteiten heb je al in huis die je moeiteloos afgaan? Wat is al aanwezig in jou?

  3. Opbouwen: Leer je talent en nieuwe vaardigheden in te zetten om met stevigheid en overtuiging zichtbaar te zijn! 

We werken er stap voor stap naar toe om meer jouw eigen -stevige- zelf te zijn.

De onderscheidende versie van jou vol: 

Vrijheid

Verbinding

Vertrouwen

Vlam

IMG_3211_edited.jpg

 

praktisch:

Voordat we gaan samenwerken maken we graag eerst kennis met jou. Op deze manier krijgen wij een goed beeld van jouw ontwikkelvraag en kunnen we samen bepalen of we een 'klik' hebben. Dit gesprek vindt telefonisch of via Zoom plaats en is altijd helemaal gratis. Samen plannen we daarna de eerste afspraak in. 

In het 1-op-1 traject zit inbegrepen:

  • Intake (telefonisch of online): samen met jou maken we je coachvraag helder en concreet. Op basis daarvan doen we een voorstel voor het aantal sessies. Het minimum aantal sessies is 3. Het voorstel is een indicatie, we factureren alleen de daadwerkelijk afgenomen sessies (met het minimum van 3).

  • Coach-sessies tarief: € 390,- per sessie (2 uur).

  • Ontwikkelopdrachten: opdrachten tussen de sessies door voor verdieping en om mee te oefenen in jouw dagelijkse praktijk.

  • Coaching vindt altijd plaats in een professionele en goed bereikbare coachruimte.

  • Materialen: je ontvangt van ons ondersteunende materialen.  

  • Follow-up: tot 3 maanden na jouw laatste coaching sessie kun je een follow-up call inplannen met ons om te sparren, te reflecteren of jouw successen te delen!

Alle tarieven zijn exclusief 21% btw.

In de tarieven van de sessies zitten alle onderdelen zoals hierboven omschreven inbegrepen. Onze vaste coachlocaties zijn Bussum en Breda. In overleg zijn andere locaties in Nederland en België mogelijk bij inplannen van 2 sessies op 1 dag (bij afwijking van de vaste coachlocaties wordt € 0,35 per km reiskostenvergoeding in rekening gebracht).